Een Veilige Werkplek, daar gaan we voor!

Ons deskundig en enthousiast team:

Mijn naam is Kitty Merza, hoofdverantwoordelijke van Buro voor Weerbaar Personeel en trainer in Fysieke- en Mentale Weerbaarheid.

"Je kunt geen hand schudden met een gebalde vuist" Gandhi 

Missie 

Onze missie is om medewerkers zowel mentaal als fysiek weerbaar te maken. Daardoor kunnen ze op tijd en op een respectvolle wijze hun grenzen aangeven. We willen graag bijdragen aan een samenleving waarin mensen -ongeacht de verschillen-  respectvol met elkaar kunnen blijven omgaan. Dat vereist flexibiliteit en een dosis algehele weerbaarheid. Als je weerbaar bent, heb je het vermogen om verantwoordelijkheid te nemen voor je gedachten, je gedrag en keuzes die je maakt. Een betere wereld begint altijd bij jezelf. Wanneer je lekker in je vel zit dan kun je meer hebben, vat je alles niet zo persoonlijk op en kun je professioneler je werk doen. Dat heeft een directe positieve uitwerking op bijvoorbeeld de cliënt, mantelzorger, klant of leerling. Je wordt getraind om beter om te kunnen gaan met het soms zo onvoorspelbaar gedrag van de ander. Ook privé heeft dat zo zijn voordelen. Klik hier voor cv Kitty

Het enthousiasme en de deskundigheid van ons team zorgt ervoor dat uw medewerkers  met plezier de training volgen die is afgestemd op hun wensen en leerdoelen.

Linda Philipsen, neuro psychologe en muziektherapeute. Zij heeft haar ervaring in geronto-psychiatrie en psycho-geriatrie opgedaan in verpleegtehuizen.

Theo Kleine Schaars

 

40 jaar ervaring als psychiatrisch verpleegkundige binnen de GGZ instellingen en Thai-Chi leraar.

Mark Noordijk, psychiatrisch verpleegkundige. Ervaring in langdurige acute en forensische GGZ, de psychiatrie en T.B.S. klinieken.

Reacties van deelnemers 

Thuiszorg

  • "In de training heb ik geleerd beter naar mezelf te luisteren. Daardoor ging ik mijn grenzen beter -en op tijd- aangeven. Niet alleen op het werk maar ook thuis liet ik vervelende situaties niet meer oplopen. Gevolg: minder emotionele uitbarstingen en meer zelfvertrouwen". K. de Groot, V&V medewerker

Kadera aanpak huiselijk geweld

  • Bij Kitty Merza heb ik deelgenomen aan een Train-de-Trainer Weerbaarheid en een opfristraining Fysieke Technieken. Bij beide trainingen heb ik haar ervaren als een prettige trainer die een veilige sfeer creëert in de groep om te oefenen. Zij heeft een zeer uitgebreide kennis van zowel de psychische als fysieke aspecten van weerbaarheid en probeert daarvan zoveel mogelijk over te dragen. Zij sluit goed aan bij de wensen en behoeften van de groep, zowel bij de Train-de-Trainer als de gewone training Weerbaarheid.

B. Mols casemanager Kadera aanpak huiselijk geweld Zwolle/ Enschede

Neem schriftelijk contact op of bel 06- 1028 6226

WAAROM Buro voor Weerbaar Personeel?